Summer up Oy

SUMMER UP OY
- TAPAHTUMIA TUNTEELLA-

Summer Up Oy on nuorekas ja kokenut tapahtuma-alan ammattilainen, joka järjestää konsertteja, festivaaleja sekä clubi- ja ravintolatapahtumia eri puolella Suomea. Lisäksi tarjoamme yrityksille erilaisia tapahtumapalveluita, kuten yritystapahtumia, konsultointipalveluita sekä kustannustehokkaita markkinointiratkaisuja tapahtumien ympärille.Summer Up Oy tuottaa tapahtumia pienistä kokouksista suuriin festivaaleihin, asiakasyrityksen toiveiden, tarpeiden ja tavoitteiden mukaan.

Yhtiön johdolla on yli 10 vuoden kokemus tapahtumien tuottamisesta sekä kotimaisesta musiikkikentästä. Yhtiön laaja yhteistyöverkosto mahdollistaa luotettavan ja kokonaisvaltaisen toiminnan valtakunnallisesti. Summer Up Oy on kasvanut nopeasti, vakiinnuttaen paikkansa eturivin tapahtumajärjestäjien keskuudessa. Yhtiö on innovatiivinen, luotettava ja ammattitaitoinen kumppani, jolle tyytyväinen asiakas on kaikki kaikessa.

Oli kyseessä sauna-ilta, kokous, henkilökuntajuhlat, yritystapahtuma tai suuri festivaali, me hoidamme kaiken puolestanne laadukkaasti ja luotettavasti. Suunnittelemme kokonaisuuden, tarjoamme vaihtoehtoja ja tuotamme sen ”avaimet käteen”-periaatteella alusta loppuun saakka.

Tehdään yhdessä tapahtumista totta!

Arvomme ja toimintatapamme:

Ammattimaisuus, luotettavuus, tuloksellisuus, persoonallisuus, kustannustehokkuus, toiminnan jatkuvuus, jatkuva kehittyminen

Mottomme:

Tuotamme elämyksiä ja tapahtumia tunteella ja suurella sydämellä.